Dakreiniging Dak reinigen Dak schoonmaken

Welkom bij Schoonpannendak.

 

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar wij zijn ruim 18 jaar specialist in het onderhouden van rieten daken, en toch was het een logische stap om pannen daken te gaan reinigen. Het schuim dat wij voor riet ontwikkelde, blijkt ook de ideale dakreiniging methode te zijn voor het reinigen van een pannendak. Veel mensen willen hun dak niet meer schoon maken met een hogedrukspuit omdat het dak daar ruw van wordt en daardoor steeds eerder vies. Ook een schoon dak? Kies voor onze dakreiniging met schuim. 

 

Dakgoten schoonmaken.

Wanneer u veel mos op uw dak heeft vegen wij uw dak voordat wij uw dakpannen gaan reinigen met schuim eerst met een roterende borstel, vanzelfsprekend maken wij na het vegen uw dakgoot schoon.

Dakreiniging met schuim? Wat kan ik van een dakschuim behandeling verwachten? 

  • Kwetsbare oude dakpannen of leien kunnen zonder probleem worden behandeld.
  • Uw dakpannen of leien worden niet ruw omdat wij spuiten met lage druk. (geen hogedrukspuit)
  • Het minimum bedrag voor een schuimbehandeling  is 325,00 inclusief b.t.w.  (een gemiddeld dak kost €325,- tot 370,-) excl reiskosten
  • Wij bereken naast het minimale tarief ook reiskosten
  • Na de 1e spraybeurt is uw dak na 1 jaar voor 70 á 80% schoon. 
  • Na de 2e spraybeurt is uw dak na  2 jaar voor 90 á 100 % schoon.
  • Na de 3e spraybeurt is uw dak weer als nieuw.
  • Wij bellen u elk jaar op om te vragen of u uw dak of een dakdeel gesprayd wilt hebben.
  • Betonpannen worden ook schoon met ons schuim, het is goed om te weten dat betonpannen niet kleur echt zijn, wanneer de pannen schoon worden kan er kleurverschil zichtbaar worden.

 

Referentie: " De werkwijze van Jeroen en Bjorn is bijzonder prettig, mensen die je vertrouwen geven, je goed informeren over de behandelwijze en het te verwachte resultaat. Van begin af aan is het duidelijke  dat je de behandeling, in ons geval, minimaal 3 jaar lang 1x per jaar moet toepassen. Gezien de kosten in vergelijk met eerder aangevraagde opgaven bij concurrenten is het aanbod om jaarlijks het dak te behandelen zeer schappelijk en nog belangrijker met blijvend resultaat! 

Kortom zeer aan te bevelen om de volgende redenen:
Ze doen wat ze beloven
Met fantastisch resultaat
Prettig in de omgang en zeer betrouwbaar."
M. Nillesen Blaricum.

Referentie: "Rietbeheer onderhoud mijn zomerhuis en doet dit o.a. door het jaarlijks "sprayen" van het dak met een door hun zelf ontwikkeld anti mos en alg substantie, zij doen dit met een eigen systeem waarmee ze tot wel 10-12 meter hoog gericht kunnen sproeien. Erg mooi en professioneel. Het mooie is dat het erg snel werkt en de werking lang aanhoudt. Als bonus sproeien ze ook mijn oprit en steigers die er dan ook weer mooi blank uitzien. De kosten vallen erg mee, je moet hier denken aan 325-370 euro voor een gemiddeld dak. Omdat het zo goed werkt vroeg ik ze een paar jaar geleden ook mijn leien dak in Bussum te sproeien, om te kijken of dit ook goed werkt, en ja, ook dit dak is nu helemaal vrij van groenaanslag en mos, erg mooi weer dus. Een echt ouderwets professioneel bedrijf, een aanrader voor iedereen die zijn huis goed wil onderhouden"