We zijn druk bezig met het opzetten en inrichten van onze webshop. Het schuim dat wij gebruiken om uw dak schoon te maken komt in pure geconcentreerde vorm in liter flessen op de markt. zodat u zelf groene aanslag op straatwerk, of b.v. tuinmeubelen net zo efficiënt kunt verwijderen als wij doen op het dak. 

Dakschuim® anti groen tegen mos en algen (Pre Order mogelijk leverbaar va. 1 Februari)

Dakschuim®: Ons pure geconcentreerde dakschuim is nu leverbaar in flessen van 800 ml. 

(1 fles reinigt 60 vierkante meter straatwerk) professionele mos en algen bestrijder, groene aanslag verwijderaar.  Wij adviseren om dit schuim te verwerken met onze schuim pistool, het pure middel kan dan in de beker worden gedaan, tuinslang aansluiten en schuimen. De groene aanslag verdwijnt na een paar dagen. Biologisch afbreekbaar. Het middel is geen zuur, (het bijt dus niet in) het is een base, het ruikt fris. Planten en gras gaan niet dood, wij reinigen zelfs cabriolet kappen van groene aanslag met dit schuim. Ook stuc werk kan met dit schuim gereinigd worden.

1 flacon Dakschuim®

€ 18,95

  • 1 kg
  • Uitverkocht

Om ons Dakschuim ook te kunnen gebruiken voor groen straatwerk of b.v. groen geworden houten tuin meubelen ontwikkelde wij een schuim spuit die perfect is afgesteld om het pure onverdunde dakschuim te kunnen spuiten.

Schuimpistool (Pre order mogelijk, leverbaar va 1 Februari)

Schuimpistool: Met schone handen de groene aanslag op het straatwerk behandelen. Vul de maatbeker met puur dakschuim, sluit het schuimpistool aan op de tuinslang en behandel ruim 60 vierkante meter groen straatwerk. Het pure dakschuim dat wij leveren is biologisch afbreekbaar.

€ 65,00

€ 39,00

  • Uitverkocht